RÄNNIT JA VESIKOURUT

Laadukkaat vesikourut ja rännit vuosikymmenten kokemuksella

Ethän ohjaa kosteutta rakennuksesi perustuksille? Ilman vesikouruista ja ränneistä muodostuvaa sadevesijärjestelmää olisi kiinteistön kunto uhattuna. Hyvin suunniteltu sadevesijärjestelmä kokonaisuudessaan on katon ja koko kiinteistön pelastus. Sadevesijärjestelmän tarkoituksena on kuljettaa vesikaton sadevedet ja sulamisvedet pois hallitusti katolta, sekä ohjata ne tehokkaasti pois rakennuksen perustuksista.

Valmistamme määrämittaiset vesikourut saumattomina kohteessa paikan päällä kohteen mukaisesti. Asennamme ja toimitamme tarvikkeina laadukkaat vesikourut, rännit ja muut sadevesijärjestelmän osat koko Uudenmaan alueella kohteen koosta riippumatta.

Lisätietoja ränneistä »

Pyydä ilmainen tarvekartoitus kohteellesi »

Saumaton vesikouru 

Peltisepänliikkeemme toimintaan kuuluu oma tehdasauto, jonka voimin valmistamme saumattomat vesikourut suoraan asennuspaikalla. Tarvittaessa saat vesikourut ja siihen tarvittavat rännitarvikkeet tilauksen mukaisesti tarviketoimitettuna suoraan työkohteeseen tai noudettuna verstaaltamme. Asennus onnistuu helposti ja nopeasti.

Kourujen uusimisen yhteydessä kannattaa toteuttaa myös vanhojen otsa- ja räystäslaudoituksien uusiminen. Tämän avulla saadaan aikaiseksi myös julkisivun osalle esteettinen kohennus.

Valitse saumaton vesikouru, puolipyöreänä tai kanttisena

  • vältyt vuotavilta jatkokohdilta
  • räystäskourun osalta työt käyvät joutuisammin
  • pääset kourujen ja rännien puhdistamisessa vähemmällä, kun ympäristöstä syntyvät roskat eivät jumiudu vesikouruun yhtä helposti kuin saumallisessa vesikourussa

Valmistamme omatoimisesti vesikourut erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä tuplapinnoitetusta teräslevystä. Se on erittäin korroosionkestävää, eikä vaadi maalausta. Voit valita vesikourun sävyn useasta eri värivaihtoehdostamme.

Peltisepäntyönä pystymme toteuttamaan myös kohteesi jalkarännien sekä piilokourujen valmistukset ja asennukset. Ota meihin yhteyttä ja kysy hintaa asennus- ja muille töille.

Luota kattoalan ammattilaiseen! Tuhansien kohteiden ränni- ja kourutöiden kokemuksella, jo vuodesta 1987.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »