Saumattomat vesikourut ja rännit yli 30 vuoden kokemuksella

Laadukkaat kotimaiset vesikourut ja rännit paikalliselta peltisepänliikkeeltä - asennuspalvelulla tai pihaan toimitettuna. Ethän ohjaa kosteutta rakennuksesi perustuksille?

Ilman vesikouruista ja ränneistä muodostuvaa pitkäikäistä sadevesijärjestelmää olisi kiinteistön kunto uhattuna. Hyvin suunniteltu sadevesijärjestelmä kokonaisuudessaan on katon ja koko kiinteistön pelastus. Sadevesijärjestelmän tarkoituksena on kuljettaa vesikaton sadevedet ja sulamisvedet pois hallitusti katolta, sekä ohjata ne tehokkaasti pois rakennuksen perustuksista.

Valmistamme määrämittaiset vesikourut saumattomina kohteessa paikan päällä kohteen mukaisesti.

Asennamme ja toimitamme tarvikkeina laadukkaat vesikourut, rännit ja muut sadevesijärjestelmän osat koko Uudenmaan alueella kohteen koosta riippumatta.

Lisätietoja ränneistä »

Pyydä tarjous tai katselmus kohteesi vesikouruista ja ränneistä »

 

Kanttiset vesikourut ja rännit

Lue lisää »

Puolipyöreät vesikourut ja rännit

Lue lisää »

Saumaton vesikouru

Peltisepänliikkeemme toimintaan kuuluu oma tehdasauto, jonka voimin valmistamme saumattomat vesikourut suoraan asennuspaikalla. Tarvittaessa saat vesikourut ja siihen tarvittavat rännitarvikkeet tilauksen mukaisesti tarviketoimitettuna suoraan työkohteeseen tai noudettuna verstaaltamme. Asennus onnistuu helposti ja nopeasti.

Kun rännit tai kourut uusitaan, kannattaa toteuttaa myös vanhojen otsa- ja räystäslaudoituksien uusiminen. Tämän avulla saadaan aikaiseksi myös julkisivun osalle esteettinen kohennus.

Valitse saumaton vesikouru:

  • Vältyt vuotavilta jatkokohdilta
  • Vesikourujen asennustyöt sujuvat joutuisammin, ilman jatkokohtien kytkemistä
  • Vesikourujen ja rännien puhdistaminen sujuu helpommin
  • Toimittamiemme sadevesijärjestelmien elinikä säännöllisten huoltotöiden avittamana jopa 25-50 vuotta.

Valmistamme omatoimisesti rännit ja vesikourut erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä tuplapinnoitetusta teräslevystä. Se on erittäin korroosionkestävää, eikä vaadi maalausta. Voit valita vesikourun sävyn useasta eri värivaihtoehdostamme.

Peltisepäntyönä pystymme toteuttamaan myös kohteesi jalkarännien sekä piilokourujen valmistukset ja asennukset. Ota meihin yhteyttä ja kysy hintaa asennus- ja muille töille.

Luota kattoalan ammattilaiseen! Tuhansien kohteiden ränni- ja kourutöiden kokemuksella, jo vuodesta 1987.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »