Rännit yli 30 vuoden kokemuksella

Rännit suojaavat talon rakenteita ja ohjaavat sadevedet hallitusti pois katolta. Valmistamme omilla laadukkailla kourukoneillamme kohteessa paikan päällä juuri sinun räystäillesi sopivan pituiset sadekourut. Saat kauttamme ilman vuotavia liitoskappaleita tehdyt saumattomat vesikourut ja rännit, jotka kestävät todistetusti vuosikymmenten ajan.

Kysy lisää ränneistä

Laadukkaat rännit suoraan autosta

Valmistamme laadukkaat ja kotimaiset rännimme suoraan tehdasautomme koneistolla. Vesikourut valmistetaan vankasta 0,6 mm ainevahvuisesta, molemmin puolin pinnoitetusta sinkitystä teräspellistä. Rännit palvelevat vuosikymmenten ajan ja huolellisesti toteutetuilla huoltotoimenpiteillä saat lisättyä niiden käyttöikää vielä huomattavan paljon.

Tuotteemme ovat ensiluokkaisia, minkä lisäksi meillä on kokemusta rännien ja sadevesijärjestelmien asennustöistä Uudenmaan alueella tuhansien kohteiden verran. Asennustiimimme toimivat peltisepän taidolla ja työn jäljessä näkyy vuosien ammattitaito. Nykypäivän trendin mukaan valtaosa ränneistä asennetaan pyöreäprofiilisina. Myös kantikkaille ränneille on kohteesta riippuen kysyntää tänäkin päivänä.

Pyöreät ja kantikkaat rännivaihtoehdot

Saat perinteiset rännit kauttamme sekä kantikkaana että pyöreänä profiilina. Erikoisrännien valmistus onnistuu kohteen mukaisesti peltisepäntyönä joko omalla verstaallamme tai kohteessa paikan päällä. Valtaosa ränneistä asennetaan käyttäen normaaleja räystäsrännejä, mutta toteutamme myös räätälöityjä ratkaisuja. Saat kauttamme luotettavasti toteutettuna myös jalkarännit, piilokourut sekä tuplarännit.

Pyöreät vai kantikkaat syöksytorvet?

Kantikkaan ja pyöreän rännin vetoisuudet eivät ole toisistaan poikkeavia. Suosittelemme itse pyöreitä rännejä koska ne ovat hieman helppohoitoisemmat eivätkä kerää kanttikohtaan roskia siinä määrin kuin kantikkaat. Käytännössä yksi syöksytorvi riittää vetämään jopa 100 m² pinta-alan sadevedet, mutta syöksytorvia asennetaan usein lappeen molempiin päätyihin, jotta saavutetaan esteettisesti näyttävä toteutus. Pyöreitä syöksytorvia on saatavilla useilla eri halkaisijoilla mutta kantikkaissa on vain yksi standardikoko.

Otsalaudoitus on suositeltavaa ränniremontin ohessa

Kohteesta riippuen on suositeltavaa toteuttaa otsalaudoituksen päivittäminen rännien uusimisen yhteydessä. On tapauksia, joissa asiakkaamme ovat vaihtaneet pelkästään otsalaudat ja asennuttaneet yli 25 vuotta paikoillaan olleet ja hyväkuntoiset rännit takaisin otsalaudoituksen vaihtamisen jälkeen.

Vanhan otsalaudoituksen uusimisen avulla rännit tulevat pysymään paremmin paikoillaan ilman riskiä, että otsalaudat alkaisivat lahoamaan muutaman vuoden jälkeen. Lisäksi otsalaudoitus tuo kivan ulkonäöllisen muutoksen rakennuksen ilmeeseen. Otsalaudoitukset toteutetaan kohteen mukaisesti maalatuilla laudoilla ja niitä on saatavana erikokoisina.

Kysy lisää otsalaudoituksesta

Kauttamme saat myös räätälöidyt erikois- ja jalkarännit

Pystymme peltisepän verstaallamme valmistamaan myös erikoisrännejä mittatilaustyönä. Mikäli tahdot uusia vanhoista ränneistä esimerkiksi vain yhden lappeen osuuden, pystymme valmistamaan vanhan mallisen kourun peltisepäntyönä.

Toteutamme myös jalkarännien teot perinteisille konesaumakatoille. Jalkarännit tuovat arvokkuutta rakennuksellesi ja ovat ammattilaisten kattopeltiseppien ylistämä ratkaisu. Jalkarännejä tosin käytetään nykypäivänä harmillisen harvassa kohteessa. Jalkarännien lisäksi toteutamme kohteelle kuin kohteelle piilokourujen uusimis- ja korjaustyöt.

Tilaa rännien asennus, huolto, remontti tai valmistus kauttamme helposti ja nopeasti! Ota yhteyttä, niin lasketaan hinta juuri sinun kohteeseesi.

Pyydä tarjous ränneistä
Kestävät rännit ammattilaisen asentamana

Kuvia erikoisränneistä:

Uudet rännit Eija Vilpakselle

Rännien uusiminen tuli välttämättömäksi, ja päätin toteuttaa sen ystäväni suositeltua yritystänne. Työn jälki on erinomaista ja talon julkisivut saivat ripeän kasvojenkohotoksen.

Olen saamaani palveluun erityisen tyytyväinen. Erityiskiitos asennusmiehille, jotka hoitivat homman. Suosittelen lämpimästi!

Terveisin,
Eija Vilpas
Näyttelijä

Lue lisää asiakaskokemuksia »