Rännit yli 30 vuoden kokemuksella

Rännit suojaavat talon rakenteita ja ohjaavat sadevedet hallitusti pois katolta. Valmistamme omilla laadukkailla kourukoneillamme kohteessa paikan päällä juuri sinun räystäillesi sopivan pituiset sadekourut. Kauttamme saat ilman vuotavia liitoskappaleita tehdyt saumattomat vesikourut ja rännit, jotka kestävät todistetusti vuosikymmenten ajan.

Pyydä tarjous!

Laadukkaat rännit suoraan autosta

Valmistamme laadukkaat ja kotimaiset rännimme suoraan tehdasautomme koneistolla. Vesikourut valmistetaan vankasta 0,6 mm ainevahvuisesta, molemmin puolin pinnoitetusta sinkitystä teräspellistä. Rännit palvelevat vuosikymmenten ajan, ja huolellisesti toteutetuilla huoltotoimenpiteillä saat lisättyä käyttöikää vielä huomattavan paljon.

Tuotteemme ovat ensiluokkaisia, minkä lisäksi meillä on kokemusta rännien ja sadevesijärjestelmien asennustöistä Uudenmaan alueella tuhansien kohteiden verran. Asennustiimimme toimivat peltisepän taidolla ja työn jäljessä näkyy vuosien ammattitaito. Nykypäivän trendin mukaan valtaosa ränneistä asennetaan pyöreäprofiilisina. Myös kantikkaille ränneille on kysyntää vielä tänäkin päivänä, kohteesta riippuen.

Pyydä tarjous ränneistä kohteellesi »

Pyöreät ja kantikkaat rännivaihtoehdot

Perinteiset rännit saat kauttamme sekä kantikkaana että pyöreänä profiilina. Erikoisrännien valmistus onnistuu kohteen mukaisesti peltisepäntyönä joko omalla verstaallamme tai kohteessa paikan päällä. Valtaosa ränneistä asennetaan normaaleja räystäsrännejä käyttäen, mutta toteutamme myös räätälöityjä ratkaisuja. Saat kauttamme luotettavasti toteutettuna myös jalkarännit sekä piilokourut ja tuplarännit.

Pyöreät vai kantikkaat syöksytorvet?

Kantikkaan ja pyöreän rännin erot eivät vetoisuudeltaan ole poikkeavia, mutta suosittelemme itse pyöreitä rännejä sen vuoksi, että ne ovat hieman helppohoitoisemmat eivätkä kerää kanttikohtaan roskia siinä määrin kuin kantikkaat. Käytännössä yksi syöksytorvi riittää vetämään jopa 100m² pinta-alan sadevedet, mutta syöksytorvia asennetaan usein lappeen molempiin päätyihin, jotta saavutetaan esteettisesti näyttävä toteutus. Pyöreitä syöksytorvia on saatavilla useilla eri halkaisijoilla, kun taas kantikkaissa on vain yksi standardikoko.

Otsalaudoitus on suositeltavaa ränniremontin ohessa

Kohteesta riippuen on suositeltavaa toteuttaa otsalaudoituksen päivittäminen rännien uusimisen yhteydessä. On tapauksia, jossa asiakkaamme ovatkin vaihtaneet pelkästään otsalaudat ja asennuttaneet vanhat, yli 25 vuotta paikoillaan olleet, rännit takaisin otsalaudoituksen vaihtamisen jälkeen, koska ne ovat yhä olleet hyvässä kunnossa.

Vanhan otsalaudoituksen uusimisen avulla rännit tulevat pysymään paremmin paikoillaan ilman riskiä siitä, että otsalaudat alkavat lahoamaan muutaman vuoden jälkeen. Lisäksi otsalaudoitus tuo kivan ulkonäöllisen muutoksen rakennuksesi ilmeeseen. Otsalaudoitukset toteutetaan kohteen mukaisesti maalatuilla laudoilla ja niitä on saatavana eri kokoisina.

Kysy lisää otsalaudoituksesta

Kauttamme saat myös räätälöidyt erikois- ja jalkarännit

Pystymme peltisepän verstaallamme valmistamaan myös erikoisrännejä mittatilaustyönä. Mikäli tahdot esimerkiksi uusia vanhoista ränneistä vain yhden lappeen osuuden, me pystymme valmistamaan vanhan mallisen kourun peltisepäntyönä.

Toteutamme myös jalkarännien teot perinteisille konesaumakatoille. Jalkarännit tuovat arvokkuutta rakennuksellesi, ja ne ovat ammattilaisten kattopeltiseppien ylistämä ratkaisu. Jalkarännejä tosin käytetään nykypäivänä harmillisen harvassa kohteessa. Jalkarännien lisäksi toteutamme kohteelle kuin kohteelle piilokourujen uusimis- ja korjaustyöt.

Tilaa rännien asennus, huolto, remontti tai valmistus kauttamme helposti ja nopeasti! Ota yhteyttä niin lasketaan hinta juuri sinun kohteeseesi.

Pyydä tarjous!
Kestävät rännit ammattilaisen asentamana

Kuvia erikoisränneistä:

Rännien uusiminen tuli välttämättömäksi, ja päätin toteuttaa sen ystäväni suositeltua yritystänne. Työn jälki on erinomaista ja talon julkisivut saivat ripeän kasvojenkohotoksen.

Olen saamaani palveluun erityisen tyytyväinen. Erityiskiitos asennusmiehille, jotka hoitivat homman. Suosittelen lämpimästi!

Terveisin,
Eija Vilpas
Näyttelijä

Lue lisää asiakaskokemuksia »