Piipun ja läpivientien pellitykset

Piipun ja läpivientien pellitysten valmistus ja asennustyöt ammattitaidolla | Helsinki ja muu Uusimaa

Pellitetty piippu estää piipun rappeutumisen ja mahdolliset vesivuotovahingot. Piipun pellitykset on kätevintä toteuttaa kattoremontin yhteydessä, joskaan mikään ei estä piipun pellityksien uusimisia jälkikäteenkään.

Piipun juuripellitys on välttämätön, sillä sen avulla tiivistetään piipun ja katon liitoskohdat. Piipunpellityksen valmistaminen ja asennus vaatii aina peltisepän, koska piiput ovat erilaisia ja eri mallisia, joten osat täytyy tehdä mittatilaustyönä. Kattopiiput viimeistellään piipunhatulla joka suojaa hormin sisäpintoja ja pitää sen kuivana - lisäten piipun käyttöikää. Peltisepän ammattitaidon lisäksi meillä on kaikki kattotöitä varten tarvittavat erikoistyökalut. Uudenmaan Peltityö Oy:n toimialueena on koko Uusimaa, pääasiassa Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvepää, Sipoo, Pornainen ja Nurmijärvi.

Kutsu meidät paikan päälle kohteeseen, niin annamme sinulle kohteesi piipun pellitysten ja muiden rakennuspeltitöiden osalta tarjouksen.

Halutessasi voit toimittaa pellitys- ja peltityökohteiden mitat suoraan meille, jolloin annamme hinnan mittojen mukaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous »

Kuvia kohteistamme: