Peltilistat ammattitaidolla asennustöineen

Valmistamme mittatilaustyönä peltilistat ja muut peltituotteet.

Yrityksemme kautta järjestät rakennuskohteesi peltilistat kätevästi suoraan noudettuna tai paikoilleen asennettuna. Valmistamme kaikki peltituotteet ja toteutamme rakennuspeltityöt asennustöineen varmalla otteella. Tuotteita on saatava useilla eri väreillä ja listat valmistetaan aina laadukkaista materiaaleista.

Olitpa uuden tai vanhan rakennuksen osalta hankkimassa tarvittavia peltilistoja, niin me tarjoamme sinulle ratkaisun. Mikäli aiot itse asentaa tuotteet, niin voit jättää tilauksen tarvittavista peltilistoista sähköpostitse, tai vierailemalla peltisepän verstaallamme Keravalla.

Haluamiesi peltilistojen sivuprofiilit kannattaa luonnostella puhtaalle paperille ja kirjata millimetrit kunkin osuuden sivuun, jotta valmistustyön ohessa ei synny lisäselvennyksiä vaativia asioita. Toki voit pyytää puhelimitse myös vinkkejä mittaustöiden osalta, tai tilata suoraan peltisepän kohteeseesi paikan päälle tekemään mittaustyöt puolestasi.

Ikkunapellit mittatilaustyönä

Olemme vuosikymmenten aikana valmistaneet ja asentaneet kilometritolkulla ikkunapeltejä. Olemme toimittaneet maan tunnetuimmille ikkunavalmistajille (esim. Skaala) urakointeja useisiin eri kohteisiin myös ikkunapeltien osalta. Tämän lisäksi useita tuhansia pientalokohteita taloyhtiöille ja omakotiasujille.

Ikkunapellit valmistetaan kohteen tilauksen mukaisesti sovituilla mitoilla. Kohteesta riippuen on sovittava, että jätetäänkö peltien nostot tekemättä, vai varataanko mittoihin ylijäämää, jolloin ikkunapeltien päiden nostot toteutetaan työkohteessa. Ikkunapelleissä on huomioitava, että suositeltu ylitys seinästä olisi minimissään 30mm jotta pellin pintaa pitkin valuva vesi ei aiheuta rakenteillesi hallaa.

Ikkunapeltimme ovat raaka-ainemateriaalin (SSAB) pinnoittamia, ja niillä on varsin hyvä kestävyys. Ikkunapeltejä saa tarvittaessa myös muovikalvolla, jolloin muovikalvo tulee irrottaa kuitenkin viimeistään ennen asennustöitä. Ainevahvuus peltien osalta on 0,5mm – 0,7mm.

Rakennuspeltityöt – peltilistat katolle ja rakennuksille

Kattoremonttien yhteydessä päivitetään kertaheitolla myös kaikki peltiset kattolistat. Saat tilattua meiltä myös pientilauksina yksittäisiä peltiistoja kattosi tai rakennuksesi tarpeiden mukaisesti.

Saat kauttamme esimerkiksi mittatilaustyönä valmistettavat peltilistat, kuten:

  • harjalistat

  • alaräystäs- ja päätylistat

  • seinällenostolistat ja liitospellit

  • jiiripellit

  • juuripellit

  • piipunhatut

  • kotelopellit

  • katkaisu- ja sokkelopellit

  • nurkkalistat

  • ym. peltilistat ja -tuotteet

Toteutamme myös suurempien rakennuskompleksien, kuten myymälöiden ja teollisuushallien peltilistoituksia aina seinäpeltien asennuksesta vaativien rakennuspeltitöiden asennuksiin. Olemme toteuttaneet peltitöitä esimerkiksi useille Alepan myymälöille sekä Pelican Self Storage -halleille.

Myös alumiini ja RST-listat

Toteutamme myös alumiini ja RST-listojen valmistukset kohteesi mittojen mukaisesti. Alumiinista valmistettavia listoja käytetään useimmiten oviaukkojen kynnyslistoina, sekä autotalliin sisäänkäynnin osalta turkkilevynä. RST-listoilla toteutetaan näyttävät ratkaisut esimerkiksi potkupeltien ynnä muiden näkyville jäävien kohteiden listoituksessa.

Pyydä tarjous peltilistoista!

Kuvia kohteistamme: