Peltisepänliike jo vuodesta 1987

Ammattitaitoinen peltisepänliike - peltilistat, piipun pellit ynnä muut rakennuspeltityöt mittatilaustyönä.

Peltisepänliikkeemme toimii koko Uudenmaan alueella. Toteutamme peltisepän työt katto- ja rakennuspeltitöiden osalta yli 30 vuoden kokemuksella. Peltisepänverstaamme sijaitsee Keravalla, jossa työstämme mittatilaustyönä kohteellesi räätälöidyt ratkaisut tuotantokoneistolla ja erikoistyökaluilla. Verstastilojen oivallisen sijainnin myötä meillä on hyvät kulkuyhteydet mm. Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja muualle Uudenmaan alueelle.

Toteutamme ammattitaidolla ja -ylpeydellä peltisepäntyöt kaiken kokoisille rakennuskohteille. Toteutamme pellitystyöt asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti pieniin kuin suuriinkin projekteihin. Olemme toteuttaneet rakennuspeltitöitä muun muassa useisiin tunnettuihin myymälöihin ja kohteisiin (esim. Tokmanni, Pelikaani, Alepa, Bauhaus, Kauppakeskus Redi, Ylen mediatalo), hoivakotikeskuksiin sekä kerrostalokohteisiin.

Kysy lisätietoja tuotteista ja palveluistamme »


Peltisepänliike – verstastilojemme tuotanto

Toteutamme ripeällä aikataululla kohteellesi sopivat pellitysratkaisut kynnyspelleistä alkaen katon harjapeltilistoihin saakka. Valmistamme peltisepänverstaallamme myös rakennuksen muut pellitystarpeet - kuten ikkunapellit, oven smyygipellit, jiiripellit ja räystäslistat. Tuotteet valmistetaan aina laadukkaista raaka-ainemateriaaleista.

Verstastiloissamme on laaja valikoima laadukasta, useilla eri värivaihtoehdoilla löytyviä peltikeloja ja ohutlevyjä. Peltisepän ammattitaidolla sekä erikoistyökaluilla pystymme toteuttamaan mitä monimuotoisimpia peltiratkaisuja mittatilaustyönä. Käytössämme on kuusi metrinen kanttikone, jolla saadaan erittäin pitkiäkin peltilistoja valmistettua.

Peltitöiden ohessa kykenemme toteuttamaan myös alumiini- ja RST-listoja. Alumiinikynnykset ovat haluttuja uusien rakennusten oviaukkoihin sekä sisäänkäyntien ja autotallien kohdille. RST-listoilla pystymme toteuttamaan näyttävät ratkaisut esim. sisäänkäyntiovien potkupelleiksi.

Pyydä tarjous rakennuksesi peltitöistä!

Kuvagalleria

Kuvia pellityskohteista

Selaa lisää kuvia pellityksistä tästä »