Peltisepänliike - ammattitaidolla jo vuodesta 1987

Peltisepänliike - piipun pellit, kattopeltisepän työt, peltilistat ja muut rakennuspeltityöt mittatilaustyönä.

Valmistamme peltisepänverstaalla myös räätälöidyt tuoteratkaisut RST- ja alumiiniohutlevyistä.

Peltisepänliikkeemme toimii koko Uudenmaan alueella. Toteutamme peltisepän työt katto- ja rakennuspeltitöiden osalta yli 30 vuoden kokemuksella.

Peltisepänverstaamme sijaitsee Keravalla, jossa työstämme mittatilaustyönä kohteellesi räätälöidyt ratkaisut tuotantokoneistolla ja erikoistyökaluilla.

Pyydä tarjous rakennuksesi peltitöistä!

Piipun pellitys Helsinki - Perinteikkään kohteen piippujen pellitykset uusittiin mittatilaustyönä kattopeltisepän ammattitaidolla.

Toteutamme ammattitaidolla ja -ylpeydellä peltisepäntyöt kaiken kokoisille rakennuskohteille. Toteutamme pellitystyöt asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti pieniin kuin suuriinkin projekteihin.

Olemme toteuttaneet rakennuspeltitöitä muun muassa useisiin tunnettuihin kohteisii:

Ylen Mediatalo

Kauppakeskus Redi

Alepa -myymälät

Tokmanni -myymälät

Pelican Self Storage -varastot

Peltisepänliike – verstastilojemme tuotanto

Toteutamme ripeällä aikataululla kohteellesi sopivat pellitysratkaisut kynnyspelleistä alkaen katon harjapeltilistoihin saakka. Valmistamme peltisepänverstaallamme myös rakennuksen muut pellitystarpeet - kuten ikkunapellit, oven smyygipellit, jiiripellit ja räystäslistat. Tuotteet valmistetaan aina laadukkaista raaka-ainemateriaaleista.

Verstastiloissamme on laaja valikoima laadukasta, useilla eri värivaihtoehdoilla löytyviä peltikeloja ja ohutlevyjä. Peltisepän ammattitaidolla sekä erikoistyökaluilla pystymme toteuttamaan mitä monimuotoisimpia peltiratkaisuja mittatilaustyönä. Käytössämme on kuusi metrinen kanttikone, jolla saadaan erittäin pitkiäkin peltilistoja valmistettua.

Peltitöiden ohessa kykenemme toteuttamaan myös alumiini- ja RST-listoja. Alumiinikynnykset ovat haluttuja uusien rakennusten oviaukkoihin sekä sisäänkäyntien ja autotallien kohdille. RST-listoilla pystymme toteuttamaan näyttävät ratkaisut esim. sisäänkäyntiovien potkupelleiksi.

Pyydä tarjous rakennuksesi peltitöistä!

Kuvagalleria

Kuvia pellityskohteista

Selaa lisää kuvia pellityksistä tästä »