Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet kaikkiin kohteisiin - tuhansien kohteiden kokemuksella

Tiesithän, että rakennustarkastaja vaatii katollesi kattoturvatuotteet sekä seinätikkaat, vaikket itse aikoisi liikkua katolla? Kattoturvatuotteet on tarkoitettu sekä katon, että katolla liikkujan, talon asukkaiden ja ympäröivän omaisuuden turvaksi. Ammattilaisen asentamien kattoturvatuotteiden avulla myös katon tarkastus- ja huoltotyöt voidaan suorittaa turvallisesti. Kun turvallisuusasiat katolla on kunnolla hoidettu, niin myös nuohoustyöt sujuvat ripeämmin.

Asennamme ja toimitamme laadukkaat kotimaiset kattoturvatuotteet Uudenmaan alueella katemateriaalista ja kohteen koosta riippumatta. Toimimme yhteistyössä Suomen laadukkaimpien kattoturvatuotteiden toimittajien kanssa, ja saat kauttamme kilpailukykyisen ja ammattitaidolla toteutetun kattoturvaratkaisun kohteellesi.

Pyydä ilmainen tarvekartoitus kohteesi kattoturvan osalta »


Kattoturvatuotteet turvaavat katolla liikkumisen ja ympäristön

Kattoturvatuotteisiin lukeutuvat lumiesteet, kattotikkaat, kattosilta ja näihin erikseen asennettavan turvajärjestelmät. Tuotteet tulisi löytyä kaikilta katoilta, jotta et omistajana tai kiinteistönhoitajana aiheuta vaaratilanteita. Nykystandardin mukaiset määräykset velvoittavat omistajaa huolehtimaan, että käytössä on turvallisen liikkumisen katolla mahdollistavat kattoturvatuotteet, sekä tarvittessa lumiesteet ja kattosillat.

Lumiesteitä käytetään suojaamaan katolta mahdollisesti ympäristöä, omaisuutta ja henkilöitä uhkaavat lumimassat. Suomen sääolosuhteiden johdosta katolle saattaa kertyä lunta ja jäämassaa huomattavia määriä. Mikäli lumiesteitä ei ole asiallisesti asennettu katolle, niin kiinteistön hoitaja saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hengenvaaran räystäiden alapuolella liikkuville henkilöille. Huolehdithan runsaslumisina talvina myös katon lumenpudotustyöt, jotta kattorakenteet eivät pääse vaurioitumaan. Lumiesteitä voidaan kätevästi käyttää myös lappeella sijaitsevien läpivientien ja esimerkiksi kattoikkunoiden suojaamiseen.

Seinä- ja kattotikkaat mahdollistavat liikkumisen katolle, ja yhdessä kattosillan kanssa varmistetaan, että liikkuminen huoltotöitä vaativiin kohteisiin katolla toteutuu turvallisesti eikä riskitilanteita kulkuväylillä liikkuessa pääse syntymään. Seinätikkaisiin on saatavana nousukiskojärjestelmä, johon korkealle katolle kiipeävä henkilö voi kiinnittää turvavaljaansa. Tämän lisäksi kattosiltoihin voidaan tarpeen vaatiessa asentaa erillisiä kiinnityspisteitä, tai vaakakiskojärjestelmä, jolloin katolla työskentelevä henkilö voi kiinnittää turvaköyden ja valjaat näiden varaan. Saat kauttamme näiden lisäksi myös hätäpoistumiseen tarkoitetut turvatikkaat, jotka tulee asentaa kaksikerroksisten rakennusten ikkunoiden yhteyteen.

Kattotuotteiden asennus kannattaa aina hoitaa alan ammattilaisen kautta, näin parannat varmuudella katon ympäristön turvallisuutta.


Laadukkaat kotimaiset kattoturvatuotteet asennuspalvelulla

Toimitamme asiakkaillemme laadukkaita, kotimaisia kattoturvatuotteita. Myönnämme takuut materiaaleille ja asennustöille. Maalipinnoitus kattoturvatuotteille toteutetaan pulverimaalauksella, ja värivalikoima on samainen kuin katoissa ja sadevesijärjestelmissä.

Nykyaikaisilla ja nykystandardit täyttävillä teräksisillä tuotteilla pystymme päivittämään myös kohteesi vanhat puurakenteiset tikkaat ja hoitosillat. Samalla myös katon esteettinen ilme päivittyy vakuuttavammaksi.

Kattoturvatuotteet asennettuna tai tavaratoimitettuna, ripeällä aikataululla kohteelle kuin kohteelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntijoiltamme »