Turvatikkaat

Seinätikkaat

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet kaikkiin kohteisiin - tuhansien kohteiden kokemuksella

Tiedäthän, että rakennustarkastaja vaatii, että katoltasi löytyy kattoturvatuotteet, sekä seinätikkaat, vaikket itse aikoisi liikkua katolla? Kattoturvatuotteemme ovat tarkoitettu sekä katon, katolla liikkujan, talon asukkaiden että ympäröivän omaisuuden turvaksi. Ammattilaisen asentamien kattoturvatuotteiden avulla myös katon tarkastus- ja huoltotyöt voidaan suorittaa turvallisesti. Kun turvallisuusasiat katolla on kunnolla hoidettu, niin myös nuohoustyöt sujuvat ripeämmin.

Asennamme ja toimitamme laadukkaat kotimaiset kattoturvatuotteet Uudenmaan alueella katemateriaalista ja kohteen koosta riippumatta. Toimimme yhteistyössä Suomen laadukkaimpien kattoturvatuotteiden toimittajien kanssa, joten saat kauttamme kilpailukykyisen sekä ammattitaidolla toteutetut kattoturvaratkaisut kohteellesi.

Pyydä ilmainen tarvekartoitus kohteesi kattoturvan osalta »

Kattoturvatuotteet turvaavat katolla liikkumisen ja ympäristön

Turvatuotteet valmiina asennettuna katolle

Kattoturvatuotteisiin lukeutuvat lumiesteet, kattotikkaat, kattosilta ja näihin erikseen asennettavat turvajärjestelmät. Tuotteet tulisi löytyä kaikilta katoilta, jotta et omistajana tai kiinteistönhoitajana aiheuta vaaratilanteita. Nykystandardin mukaiset määräykset velvoittavat omistajaa huolehtimaan, että käytössä on turvallisen liikkumisen katolla mahdollistavat kattoturvatuotteet, sekä tarvittaessa lumiesteet ja kattosillat tarvittavissa määrin.

Lumiesteet

Lumiesteitä käytetään katolla suojaamaan ympäristöä, omaisuutta ja henkilöitä, jotta mahdollisesti uhkaavat lumimassat eivät tipuisi hallitsemattomasti ja aiheuttaisi vahinkoja. Suomen sääolosuhteiden johdosta katolle saattaa kertyä lunta ja jäämassaa huomattavia määriä. Mikäli lumiesteitä ei ole asiallisesti asennettu katolle, niin kiinteistön hoitaja saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hengenvaaran räystäiden alapuolella liikkuville henkilöille. Huolehdithan runsaslumisina talvina myös katon lumenpudotustyöt, jotta kattorakenteet eivät pääse vaurioitumaan. Lumiesteitä voidaan kätevästi käyttää myös lappeella sijaitsevien läpivientien ja esimerkiksi kattoikkunoiden suojaamiseen.

Tutustu lumiesteisiin »

Tikkaat

Seinä- ja kattotikkaat mahdollistavat liikkumisen katolle. Yhdessä kattosillan kanssa varmistetaan, että liikkuminen huoltotöitä vaativiin kohteisiin katolla toteutuu turvallisesti eikä riskitilanteita pääse syntymään kulkuväylillä liikkuessa. Seinätikkaisiin on saatavana nousukiskojärjestelmä, johon korkealle katolle kiipeävä henkilö voi kiinnittää turvavaljaansa. Tämän lisäksi kattosiltoihin voidaan tarpeen vaatiessa asentaa erillisiä kiinnityspisteitä, tai vaakakiskojärjestelmä, jolloin katolla työskentelevä henkilö voi kiinnittää turvaköyden ja valjaat näiden varaan. Saat kauttamme näiden lisäksi myös hätäpoistumiseen tarkoitetut turvatikkaat, jotka tulee asentaa kaksikerroksisten rakennusten ikkunoiden yhteyteen.

Lue lisää tikkaistamme »

Kattoturvatuotteiden asennus kannattaa aina hoitaa alan ammattilaisen kautta. Näin parannat varmuudella katon ympäristön turvallisuutta.

Laadukkaat kotimaiset turvatuotteet asennuspalvelulla

Toimitamme asiakkaillemme laadukkaita kotimaisia kattoturvatuotteita. Myönnämme takuut sekä materiaaleille että asennustöille. Maalipinnoitus turvatuotteille toteutetaan pulverimaalauksella, ja värivalikoima on samainen kuin katoissa ja sadevesijärjestelmissä.

Nykyaikaisilla ja nykystandardit täyttävillä teräksisillä tuotteilla pystymme päivittämään myös kohteesi vanhat puurakenteiset tikkaat ja hoitosillat. Samalla myös katon esteettinen ilme päivittyy vakuuttavammaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntijoiltamme »