Yhteydentto

Tapaaminen kohteessa

Tarjous

Kattoremontin toteutus

Viimeistely

Peltikatto on suosituin vesikate

Kattoremonttia toteuttaessa yksi keskeisimmistä asioista on päättää, että minkä vesikatteen aiot katollesi asennuttaa. Suomessa käytetyin vesikate on peltikatto. Suosittelemme vankasti peltikattoa vesikatteeksi, sillä se on varma ja turvallinen valinta Suomea vallitsevissa sääolosuhteissa.

Peltikaton etuuksia ovat nopea asennettavuus, helppohoitoisuus, pitkäikäisyys sekä markkinatilanteen suoma laaja valikoima profiileiden suhteen. Laajan valikoiman vuoksi sitä voidaan käyttää lähestulkoon missä kohteessa tahansa.

Pyydä tarjous kohteesi peltikattotöistä »

Peltikatot saatavana useilla eri kuvioinneilla

Useiden eri valmistajien tuottamia peltikattoja on tänä päivänä saatavilla erittäin laajalla rintamalla. Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien kattopeltien valmistajien kanssa ja yhteisvoimin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän makuunsa sopivan peltikaton.

Suosituin peltikatteista on tiilikuvioitu kattopelti, tosin nykypäivänä myös lukkosaumakatot (tunnetaan myös Ruukin Classic -katteena) ovat ottaneet vahvasti jalansijaa peltikattojen keskuudessa. Aaltopeltikatot ovat sen sijaan menettäneet otettaan rakennusten vesikatteena. Aaltopelti- sekä muut yksinkertaisemmat profiilikatot ovat kuitenkin toimivia ratkaisuja vesikatteina.

Parhaan ja arvokkaimman peltikaton titteliä hallitsee omassa ylhäisyydessään perinteinen konesaumakate. Konesaumakatto on pitkän linjan peltisepältä kysyessä se ainut ja oikea ratkaisu. Lukkosaumakate on perinteisen konesaumakaton jäljitelmä, joka näyttää samanlaiselta. Asennettavuudeltaan lukkosaumakatto on moninkertaisesti helpompi ratkaisu, sillä konesaumakatto vaatii ammattipätevyyden lisäksi siihen tarvittavat erikoistyökalut ja siinä vierekkäiset peltikatteet, sekä katon harja saumataan kiinni toisiinsa.

Pitkät takuuajat

Peltikattojen pitkäikäisyyttä tukee valmistajien myöntämät pitkät takuuajat. Laadukkaasta raaka-ainemateriaalista valmistettavat teräspeltiseokset tulevat Suomessa SSAB:n tehtaalta.

Pinnoitevalikoima on vuosien saatossa kehittynyt, jonka vuoksi pinnoitustakuut yltävät jopa 20 vuoden pituisiksi. Toimitamme itse peltikatot aina vahvalla sinkkipitoisuudella (350g/m²), jolloin tekninen takuu kattopeltien osalta on peräti 50 vuotta. Asianmukaisilla huoltotöillä peltikaton pitkäikäisyyttä saadaan lisättyä huomattavasti takuuajoista pidemmiksi.

Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo ja muu Uusimaa, mutta palvelemme asiakkaita myös PK-seudun ulkopuolelta.

Pyydä ammattilaisen tarjous peltikatoista!

Kuvia kohteistamme: