Kattoremontti Helsinki – kattotyöt yli 30 vuoden kokemuksella

Kattoremontit luotettavasti Helsingissä ja Uudenmaan alueella.

Uudenmaan Peltityö - Kattoremontti Helsinki on kattotöihin erikoistunut paikallinen peltisepänliike. Toteutamme kattopeltisepäntyöt ja kattoremontit Helsingissä ja Uudenmaan alueella yksilöllisesti räätälöidyin ratkaisuin kohteen koosta riippumatta. Olipa kyseessä sitten pienen katoksen, autotallin, omakotitalon tai rivitalorakennuksen katon uusiminen, niin saat kauttamme laadukkaan ja ammattitaitoisen toteutuksen.

Olemme yli 30 vuoden aikana toteuttaneet tuhansia kattotyökohteita Helsingin alueella. Asiakkaamme koostuvat pääsääntöisesti omakotiasujista, taloyhtiöistä sekä ammattirakentajista. Kattavan kokemuksen tuomalla varmuudella osaamme huomioida kaikki remonttiin liittyvät osa-alueet sekä urakoitsijan, että asiakkaan näkökulmasta.

Pyydä ilmainen kuntotarkastus kattoremontista »

Kattoremontti Helsinki - ”Avaimet käteen” -toteutuksena

Tarjoamme vaivattoman ratkaisun kattoremontin toteuttamiselle suunnittelusta töiden toteutukseen. Työt toteutamme omilla ammattitaitoisilla asennustiimeillämme, joilla on erittäin pitkä kokemus kattoalalta.

Selaa kuvagalleriaamme toteutetuista kohteista »

Kuinka hoidat kattoremontin kauttamme?

  1. Yhteydenotto / Ota yhteyttä meihin. Sovimme kanssasi tapaamisen paikan päälle kohteeseen.

  2. Ilmainen kuntokartoitus / Saavumme sovitusti tapaamiseen, jossa kartoitetaan kohteesi korjaustarpeet ja huomioidaan toiveesi. Samalla saat vinkkejä katon toimivuuden kannalta, sekä toteutussuunnitelman.

  3. Tarjous ja sopimus / Saat tarjouksen, sisältäen työtoimenpiteet ja materiaalit oikeasti toimivan ratkaisun toteuttamiseen.

  4. Toteutamme työt / Toteutamme työt sovitun aikataulun ja suunnitelman mukaisesti.

  5. Toteutamme viimeistelyn / Vesikatteen asennuksen jälkeen katto viimeistellään tarvittavilla kattoturvatuotteilla sekä sadevesijärjestelmällä. Kattoremontti päättyy pihan loppusiivoukseen.

Kattoremontti Helsinki - Kattoremontin sisältö

Kohteesi kuntokartoituksen jälkeen tiedämme faktat nykyisen katon toimivuudesta ja mahdollisesti ongelmakohdat. Saat näiden osalta perustellut korjausehdotukset, jotta uusi kattosi toimii tulevaisuudessa ongelmitta ja palvelee myönteisesti koko rakennuksesi hyvinvointia ja asuinmukavuutta.

Kattoremontti on suhteellinen käsite, sillä se voi sisältää pelkästään uuden vesikatteen vaihdon. Vesikatteen uusimisella pystytään vaikuttamaan lähinnä vain esteettiseen vaikutukseen rakennuksen osalta - joka sekin on kyllä erittäin tärkeässä roolissa remonttia ajatellen. Yleensä remontin aikana kannattaa toteuttaa myös alusrakenteelliset uusimistyöt.

Me huomiomme kattoremontin sisällön siten, että toteutamme tarpeen vaatiessa mahdolliset alusrakenteelliset muutokset, yläpohjan eristystyöt sekä katon tuulettuvuuden. Tällöin vaikutus toteutetun kattoremontin vaikutukset ovat suotuisia koko rakennuksen kannalta, ei pelkästään ulkonäöllisesti. Esimerkiksi välikaton asianmukainen ilmankierto takaa, että rakenteet pysyvät kuivina ja rakennuksesi voi hyvin.

Kattoremontti Helsinki - Remontit alk. 85e/kk

Yläpohjan eristyksellä energiasäästöä

Yläpohjan eristeiden vaihto vaikuttaa positiivisesti myös rakennuksen energiatehokkuuteen. Lämpimän ilman noustessa ylöspäin, ja yläpohjan eristeiden ollessa puutteelliset lämmityskustannuksissa syntyy mahdollisesti suurtakin hävikkiä vuositasolla. Suosittelemmekin kattoremontin yhteydessä toteuttamaan tarpeen mukaisesti eristeiden vaihdon tai eristeen lisäyksen. Hoidamme tarvittaessa myös nämä työsuoritteet kattoremontin yhteydessä.

Kattoremontin viimeistely

Kun suunnittelut pohjatyöt ja vesikaton asennus on toteutettu, niin on aika viimeistellä katto tarpeenmukaisilla kattoturvatuotteilla ja toimivalla sadevesijärjestelmällä. Saat kauttamme laadukkaat kotimaiset tuotteet ja ammattitaitoisen asennuspalvelun myös näiden osalta. Pitkän historiamme vuoksi olemme verkostoituneet kattoalan tuotevalmistajien kanssa, jonka johdosta kykenemme toteuttamaan työt Helsingin alueella erittäin nopeilla toimitusajoilla.

Varsinainen kattoremontti on valmis vasta sitten, kun kaikki viimeistelyn lisävarusteet on asennettu paikoilleen ja purkujätteet on viety kierrätettäväksi tai jätehuoltoon. Arvoihimme kuuluu ammattiylpeyden lisäksi myös luontoäidin kunnioittaminen, jonka vuoksi kierrätämme kaikki kierrätettävissä olevat remontin purkujätteet. Pihan loppusiivous toteutetaan siten, että pihalle ei jää mitään sinne kuulumatonta remontin osalta syntynyttä irtaimistoa.

Käytämme pelkästään laadukkaita katemateriaaleja, joille myönnetään Suomen pisimmät takuuajat. Tämän lisäksi myönnämme pitkät asennustyötakuut suorittamillemme asennustöille.

Kattoremontit Helsingissä toteuttaa Uudenmaan Peltityö Oy - Kattoremontti Helsinki

Olemme paikallinen kotimainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1987. Työskentelemme siis alalla yli 30 vuoden kokemuksella - joka on takeena sille, että voit luottaa meihin urakoitsijana täysin. Toimialueemme on Helsinki sekä Uudenmaan alue.

Tue sinäkin paikallista perheyrittäjyyttä, joka luo voimaa paikalliseen talouselämään ilman verosuunnittelua, joita valtakunnalliset konsernit vääjäämättä joutuvat toteuttamaan omistajiensa sanelemana.

Kattoremontti Helsinki - Pyydä tarjous!