Kattoremontti Espoo – kattoremontit ammattitaidolla

Toteutamme kattoremontit Espoon alueella ja lähiseudulla yli 30 vuoden kokemuksella.

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista kattoremontin toteuttajaa Espoon alueella? Me toteutamme kattoremontit kattopeltisepän ammattiylpeydellä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme kokonaisvaltaisen remonttiratkaisun ”Avaimet käteen” -palveluna. Remontin yhteydessä hoidamme myös tarvittavat katon muutostyöt yläpohjan eristyksineen ja pohjatöineen. Kattoremonttien lisäksi suoritamme uudisrakennusten kattotyöt rakennuttajille.

Olemme tehneet tuhansia kattokohteita yli 30 vuoden historiamme aikana. Asiakkaamme koostuvat yksityisistä omakotiasujista suuriin taloyhtiöihin ja ammattirakentajiin. Teemme työt varmalla otteella, asiakkaan toiveita kunnioittaen ja käyttämämme materiaalit ovat ensiluokkaisia. Materiaaleille ja työsuorituksille myönnämme pitkät takuut, joten voit olla huoletta uuden kattosi toimivuuden osalta.

Pyydä ilmainen tarvekartoitus kattoremontista »


Kattoremontti Espoo ja remontin tuomat hyödyt

Kattoremontti on hyvä kohde investoida, sillä se nostaa rakennuksen arvoa ja kohentaa rakennuksen ilmettä huomattavasti. Uusittu katto laadukkailla nykyaikaisilla pinnoitteilla ja useille eri profiilivaihtoehdoilla luovat huikean muutoksen esteettisesti ja toimivuuden osalta mitattuna. Lisäksi asumismukavuus paranee ja lämmityskuluja saadaan parhaassa tapauksessa karsittua huomattavasti toteuttamalla yläpohjan eristystyöt energiatehokkaamman ratkaisun saavuttamiseksi.

Kykenemme pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella toteuttamaan myös kattorakenteiden muutokset. Pystymme toteuttamaan esimerkiksi tasakaton muutoksen harjakattoiseksi. Olemmekin vuosien saatossa työskennelleet paljon surullisen kuuluisten tasakattojen ongelmien kanssa.


Toimi ajoissa ja ennakoivasti

Ikääntynyt vesikatto aiheuttaa useita riskitekijöitä. Esimerkiksi vuosikymmeniä palvelleet kateruuvit ja naulat tiivisteineen aiheuttavat vuotoriskejä. Lisäksi vanhan ajan rakennustapaan ei kuulunut asentaa aluskatetta, jonka johdosta mahdolliset vuodot voivat aiheuttaa mittavia vahinkoja rakennuksellesi.

Hyvä nyrkkisääntö kattoremonttia ja katon korjaustöitä tehdessä on, että toimi mieluummin ennakoivasti ja ajoissa – kuin liian myöhään. Mikäli katollasi on vuoto, niin ajan myötä vuodon vaikutukset vain pahentavat mahdollisia rakenteiden vaurioita. Tämä taas vaikuttaa kattoremontin laajuuteen ja remontin sisällön kustannuksiin.
On suositeltavaa, että katolla käydään vähintään kaksi kertaa vuodessa tekemässä silmämääräiset havainnot. Käynnin yhteydessä kannattaa suorittaa vesikourujen puhdistustyöt, tarkistaa läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden kiinnitysten pitävyys.

Kattoremontti kannattaa aina toteuttaa ammattilaisen kautta, jotta katto saadaan kerralla kuntoon eikä ylimääräisiä riskejä pääse töiden osalta syntymään.

Hiljattain toteutetut kattoremontit Espoossa:

  • Taloyhtiön kattoremontti / Kokkohongantie, Espoo
  • Omakotitalon kattoremontti / Soukanniitty, Espoo
  • Omakotitalon kattoremontti / Järvikyläntie, Espoo
  • Omakotitalon kattoremontti / Puistonpää, Espoo
  • Museokohde / Åminnentie, Espoo (konesaumakaton entisöinti)
  • Omakotitalon kattoremontti  / Järvikyläntie, Espoo
  • Omakotitalon kattoremontti / Siikajärvenranta, Espoo
  • Omakotitalon kattoremontti / Viiskorvenmäki, Espoo
  • Taloyhtiön kattoremontti / Kurkijoentie, Espoo

Olemme 30 vuoden aikana toteuttaneet pelkästään Espoon alueella tuhansia kattotyökohteita. Mikäli haluat tutustua toteuttamiemme kattotöiden työn jälkeen, voit tiedustella lisää myyntiedustajiltamme.

Kattoremontti Espoo - Pyydä tarjous!

Tutustu myös: Kattoremontti HelsinkiKonesaumakatto, KattoturvatuotteetRännit