Yhteydentto

Tapaaminen kohteessa

Tarjous

Kattoremontin toteutus

Viimeistely

Kattoremontti Espoo – kattoremontit ammattitaidolla

Toteutamme kattoremontit Espoon alueella ja lähiseudulla yli 30 vuoden kokemuksella.

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista kattoremontin toteuttajaa Espoon alueella? Olemme toteuttaneet tuhansia kattokohteita vuodesta 1987 alkaen.

Me toteutamme kattoremontit kattopeltisepän ammattiylpeydellä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme kokonaisvaltaisen remonttiratkaisun ”Avaimet käteen” -palveluna.

Kattoremonttien yhteydessä hoidamme tarvittaessa myös vesikaton alusrakenteen muutostyöt sekä eristysvillojen uusimiset. Lisäksi toteutamme rakennuttajille uudisrakennusten kattotyöt rakennuttajille.

Asiakkaamme koostuvat yksityisistä omakotiasujista suuriin taloyhtiöihin, ammattirakentajiin, kiinteistöhuoltajiin ja julkisiin tahoihin, esimerkiksi Espoon Kaupungin hallinnoimiin kohteisiin. Teemme työt varmalla otteella, asiakkaan toiveita kunnioittaen ja käyttämämme materiaalit ovat ensiluokkaisia. Materiaaleille ja työsuorituksille myönnämme pitkät takuut, joten voit olla huoletta uuden kattosi toimivuuden osalta.

Kattoremontit Espoon alueella - Pyydä ilmainen kartoituskäynti kohteellesi!

Toteutimme tämän rakennuksen kattoremontin Espoossa konesaumapelleillä ja jalkaränneillä.

Peltisepänliikkeenä kauttamme hoituvat myös kaikki kattopeltisepän ammattitaitoa vaativat läpivientityöt, kattoikkunat ja -valokuvut sekä piipun pellitykset.

Kattoremontti Espoo ja remontin tuomat hyödyt

Kattoremontti on hyvä kohde investoida, sillä se nostaa rakennuksen arvoa ja kohentaa rakennuksen ilmettä huomattavasti. Uusittu katto laadukkailla nykyaikaisilla pinnoitteilla ja useille eri profiilivaihtoehdoilla luovat huikean muutoksen esteettisesti ja toimivuuden osalta mitattuna. Lisäksi asumismukavuus paranee ja lämmityskuluja saadaan parhaassa tapauksessa karsittua huomattavasti toteuttamalla yläpohjan eristystyöt energiatehokkaamman ratkaisun saavuttamiseksi.

Kykenemme pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella toteuttamaan myös kattorakenteiden muutokset. Pystymme toteuttamaan esimerkiksi tasakaton muutoksen harjakattoiseksi. Olemmekin vuosien saatossa työskennelleet paljon surullisen kuuluisten tasakattojen ongelmien kanssa.

Erikoisempi ja tyylikäs mansardikatto sai uuden saumapeltikaton suojakseen omakotiasujan kohteessa Espoossa.

Katon vuotoriskit - Toimenpiteisiin kannattaa ryhtyä ennakoivasti

Ikääntynyt vesikatto aiheuttaa useita riskitekijöitä. Esimerkiksi vuosikymmeniä palvelleet kateruuvit ja naulat tiivisteineen aiheuttavat vuotoriskejä. Lisäksi vanhan ajan rakennustapaan ei kuulunut asentaa aluskatetta, jonka johdosta mahdolliset vuodot voivat aiheuttaa mittavia vahinkoja rakennuksellesi.

Hyvä nyrkkisääntö kattoremonttia ja katon korjaustöitä tehdessä on, että toimi mieluummin ennakoivasti ja ajoissa – kuin liian myöhään. Mikäli katollasi on vuoto, niin ajan myötä vuodon vaikutukset vain pahentavat mahdollisia rakenteiden vaurioita. Tämä taas vaikuttaa kattoremontin laajuuteen ja remontin sisällön kustannuksiin.
On suositeltavaa, että katolla käydään vähintään kaksi kertaa vuodessa tekemässä silmämääräiset havainnot. Käynnin yhteydessä kannattaa suorittaa vesikourujen puhdistustyöt, tarkistaa läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden kiinnitysten pitävyys.

Kattoremontti kannattaa aina toteuttaa ammattilaisen kautta, jotta katto saadaan kerralla kuntoon eikä ylimääräisiä riskejä pääse töiden osalta syntymään.

Hiljattain toteutetut kattoremontit Espoossa:

  • Taloyhtiön kattoremontti / Kaskenkaatajantie, Espoo

  • Taloyhtiön kattoremontti / Kokkohongantie, Espoo

  • Omakotitalon kattoremontti / Soukanniitty, Espoo

  • Omakotitalon kattoremontti / Järvikyläntie, Espoo

  • Omakotitalon kattoremontti / Puistonpää, Espoo

  • Espoon Kaupungin museokohde / Åminnentie, Espoo (konesaumakaton entisöinti)

  • Omakotitalon kattoremontti  / Järvikyläntie, Espoo

  • Omakotitalon kattoremontti / Siikajärvenranta, Espoo

  • Omakotitalon kattoremontti / Viiskorvenmäki, Espoo

  • Taloyhtiön kattoremontti / Kurkijoentie, Espoo

Mikäli haluat tutustua toteuttamiemme kattotöiden työn jälkeen, voit tiedustella lisää myyntiedustajiltamme.

Pyydä tarjous pitkän linjan peltisepänliikkeeltä!