Kattoremontti luotettavasti

Kattoremontit vesikatteesta riippumatta, yli 30 vuoden kokemuksella

Olemme toteuttaneet kattoremontteja vuosien saatossa pitkäjänteisesti ja laajamittaisesti Helsingissä, Espoossa ja koko Uudenmaan alueella. Remonttikohteiden kokoluokka on vaihdellut pienemmistä katoksista ja asuinrakennuksista aina rivi- ja kerrostalokohteille, sekä teollisuushalleille. Toteutamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti kattoremontit, sekä uudisrakennusten kattotöihin liittyvät työsuoritukset "Avaimet käteen" -periaatteella.

Kattoremontit hoidetaan alusta loppuun asiakkaan toivomusten mukaisesti kuntokartoituksesta alkaen pihan loppusiivoukseen. Arvoihimme kuuluu asiakkaan tyytyväisyyden takaamiseksi myös luontoäidin kunnioittaminen, joten purku- ja rakennusmateriaalien kierrätys ja asianmukainen jätehuolto otetaan jokaisen kohteen osalta huomioon.

Kattoremontin tarpeessa? Pyydä tarjous »

kattoremontti


Kattoremontin toteutus

Tarjoamme vaivattoman palveluratkaisun kattoremontin toteuttamiselle. Työt toteutamme omilla asennustiimeillämme, ilman aliurakoitsijoita.

Ota meihin yhteyttä kattoremontin osalta, me autamme.

  1. Yhteydenotto / Kutsu kattomestarimme arvioimaan katon nykyinen kunto.
  2. Tapaaminen / Saavumme tapaamiseen paikan päälle kohteseen, jossa kartoitetaan korjaustarpeet. Saat vinkkejä katon toimivuuden kannalta, sekä kattoremontin toteutussuunnitelman.
  3. Tarjous / Saat tarjouksen kattoremontin osalta, sisältäen työtoimenpiteet ja materiaalit toimivan kattoratkaisun toteuttamiseen.
  4. Toteutus / Toteutamme kattoremontin sovitun aikataulun ja suunnitelman mukaisesti.
  5. Viimeistely / Vesikatteen asennuksen jälkeen katto viimeistellään tarvittavilla kattoturvatuotteilla sekä sadevesijärjestelmällä. Kattoremontti päättyy pihan loppusiivoukseen.

Katon kunto määrittää vesikattoremontin laajuuden

Toimimaton katto aiheuttaa vaurioita rakennukselle, sekä heikentää rakennuksen arvoa ja asumismukavuutta. Kattoremontin laajuus riipuu monesta tekijästä, jotka huomioidaan toteutussuunnitelman yhteydessä kohdekohtaisesti. Vesikattoremontissa voi olla kyse pelkän vesikatteen uusimisesta, jossa alusrakenteelle ei tarvitse toteuttaa laajamittaista korjausta. Ääripään tapauksissa kyseessä voi olla jopa kattotyypin muutos, jolloin tasakaton muuttaminen harjakatoksi on kannattavin ratkaisu. Tarjoamme asiakkaillemme vedenpitäivät ratkaisut, olivatpa lähtökohdat mitkä tahansa.

Kattoremontti kannattaa aina toteuttaa mieluummin ajoissa kuin liian myöhään, jolloin mahdolliset vauriot rakenteissa ovat vähäisempiä. Oikeaoppisesti toteutettu kattoremontti on kannattavaa sekä rakennuksen, että omistajan kannalta. Kattoremontti pidentää rakennuksen käyttöikää ja nostaa kiinteistön arvoa huomattavasti. Uusittu katto on ulkomaalauksen ohella merkittävin talon ulkonäön kohentaja.

kattoremontit

Katto- ja aluskatekuva (pdf)


Kattavat takuut remonteille

Voitte olla huoleton remontin onnistuneesta lopputuloksesta, sillä myönnämme toteuttamillemme kattoremonteille luotettavan ja pitkän takuuajan, sekä materiaalien että töiden osalta. Vastuualuetulkintoja ei synny, sillä toteutamme kattoremontin kokonaan omin voimin ammattitaitoisten asentajiemme avulla, ilman aliurakoitsijoita.

Valikoimastamme löydät kaikki alan tunnetuimpien valmistajien eri kateprofiilit, kysy lisää juuri sinulle parhaiten sopivasta kateprofiilista kattomestariltamme. Peltikattojen takuut valmistajakohtaisesti - pinnoitustakuu 20 vuotta sekä tekninen takuu jopa 50 vuotta!


Työn osuudesta kotitalousvähennys

Kattoremontin töiden toteuttamisen osalta on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennys. Kotitalousvähennyksen suuruus on 50% arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, puolisot voivat saada yhteensä 4 800€:n vähennyksen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä »

Pyydä kokenut asiantuntija paikan päälle! »