Katon pesu ja maalaus

Kaipaako kattosi pesua ja maalausta? Ota yhteys meihin, niin saat neuvoja ja tarjouksen.

Toteutamme muiden kattotöiden ohessa myös katon maalaus ja pesutyöt Uudenmaan alueella. Katon pesulla katto saa siistimmän ilmeen, ja katolle syntyneet ympäristöstä aiheutuvat liat ja samalla muut katolle kuulumattomat esim. kasvustot, siitepölyt, noet, risut ja havuneulat päätyvät pois katolta. Tämä parantaa samalla katon käyttöikää, eivätkä kasvustot pääse rauhassa kukoistamaan katollasi.

Pesutöiden jälkeen on suositeltavaa kohteesta riippuen toteuttaa mahdolliset maalaustyöt. Katon maalauksen avulla katolle saadaan kokonaan uusi ilme. Asianmukainen katon maalaus myös pidentää katon käyttöikää vuosilla.

Pyydä tarjous katon pesu- ja maalaustöistä meiltä »

Katon pesun avulla kasvusto ja liat kuriin

Toteutamme katon pesun laadukkailla puhdistusaineilla ja työvälineillä. Peltikattojen puhdistukseen käytämme pääsääntöisesti Tikkurilan Panssaripesua, joka on peltikatoille suunniteltu pesuaine. Tiili- ja mineriittikattoja pestessä toteutamme pesutyöt pääsääntöisesti A-Clean -käsittelyaineella. Käsittelyaineella estetään sammaleiden, levien ynnä muiden kasvustojen leviäminen. Katto tulee kohteen ympäristörasituksen mukaisesti käsitellä aineella muutaman vuoden välein, jotta saavutetaan kaikki potentiaalinen hyöty.

Katon maalaus puhdistustöiden jälkeen

Peltikaton huoltomaalaukset tulisi toteuttaa n. 15 vuoden välein – riippuen kohteesta ja peltikatteesta. Kun katon pesu on saatettu loppuun, tulee peltikatolle toteuttaa tarvittavat pohjustustyöt.

Mikäli katon maalipinta on irronnut ja sinkkipinta on syöpynyt pois, niin teräspelti alkaa ruostumaan. Pohjustöihin sisältyy mahdollisesti ruosteisten ongelmakohtien hiominen, ruosteenestopohjamaalin asennus sekä itse kattomaalaus. Toteutamme pohjustus- ja maalaustyöt Tikkurilan ensiluokkaisilla tuotteilla, jotka olemme todenneet kokemuksen kautta toimivimmiksi ratkaisuiksi. Maalaustöihin ryhdyttäessä kannattaa myös harkita kokonaan uuden peltikaton asentamista, mikäli peltikatto on pahasti kärsinyt vuosien saatossa. Asiallisilla huoltotoimenpiteillä peltikaton ikää saa kuitenkin pidennettyä huomattavasti.

Pyydä tarjous kohteesi katon korjauksesta!

Kuvia kohteistamme: