Katon korjaus- ja paikkaustyöt

Tarvitsetko katollesi pikaista korjausta tai paikkauksia? Ota yhteys vuosikymmenien kokemuksella toimivaan ammattilaiseen.

Kokonaisvaltaisten kattoremonttien lisäksi toteutamme pienempiä katon korjaus- ja paikkaustöitä. Tarjoamme laatutuotteet ja ratkaisut, joilla nykyisen katon elinkaarta saadaan pidennettyä huomattavasti.

Kauttamme toteutat täsmäpaikkaukset kattosi vuoto- ja ongelmakohdille. Paikallisten ongelmakohtien paikkaustyöt toteuttaa kohteen tarpeiden mukaisesti, esimerkiksi EnkoPur -tiivistysmassalla ja muilla vastaavilla tuotteilla.

Pyydä tarjous kattosi korjaus- tai paikkaustöistä »

Olemme valtuutettu EnkoPur -asentajatiimi

Toimimme yhteistyössä Roof Tech Finland Oy:n kanssa, joka on EnkoPur -tuotteiden maahantuoja. Heidän kautta on saatavilla myös tiivistysmassojen lisäksi muitakin tuotteita, joilla pystymme pidentämään katon elinkaarta – esimerkiksi Enkolit -peltiliima rakennusten suojapellitysten kunnostamiseen.

Enkopur -tiivistysmassa on polyuretaanimassa. Se vulkanisoituu joustavaksi kalvoksi katon pinnalle. Massaa pystytään käyttämään kaikilla katemateriaaleilla ja menetelmän avulla katon käyttöikää pystytään parantamaan jopa 25 vuoden ajaksi. Eli mikäli sinulla on vanhempi katto, jonka kanssa on ongelmia ja joka tarvitsisi vähintään akuuttia korjaustyötä niin kannattaa ehdottomasti harkita, että tahdotko uusia katon nyt heti – vai olisiko fiksumpaa pidentää katon käyttöikää ja toimivuutta vuosiksi eteenpäin ja toteuttaa täydellinen kattoremontti vasta sitten, kun se on välttämätön toimenpide.

Katon korjaaminen kannattaa tehdä ajoissa

Vesikatto suojaa rakennusta ja rakenteita sadevesien ja lumien osalta. Suomessa vesikatot ovat kovassa rasituksessa myös kesäauringon UV-säteilyn ja lämpötilaheittelyiden vuoksi. Myös ilman epäpuhtauden syövyttävät kattoa, jonka vuoksi katemateriaalin kestävyys on erittäin tärkeässä roolissa valintaa tehdessä.
Vesikaton korjaustarpeesta kertoo yleisimmin vuoto. Vesivuoto voi olla paikallinen, jolloin pienehkö korjaustyö katolle riittää. Mikäli epäilet, että katossasi on mahdollisesti reikä niin kannattaa vilkaista kirkkaalla säällä katetta sen alapuolelta ullakolta. Tämän lisäksi myös valumajäljet voivat kieliä vuodosta. Aluskate tosin kerää vedet ja valuttaa ne räystään tuntumaan, joten vuotokohdan etsiminen voi olla vaivalloista ja viimeistään tällöin kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen asian tiimoilta.

Katoilla sijaitsevat läpiviennit vaativat ajan myötä huolellista tarkkaavaisuutta ja mahdollisesti tiivistystä. Tiivistykset ovat erityisen tärkeitä koko katon toimivuuden kannalta. Saat kauttamme myös läpivientien tiivistykset ynnä muut katon korjaustyöt luotettavasti.

Katon naulat sekä mahdollisesti vuosien saatossa löystyneet kateruuvit saattavat toisinaan aiheuttaa vuotoja. Mikäli kohteesi katon kiinnitysruuvit tai naulat ovat ovat elinkaarensa päässä, tai niiden tiivisteet ovat surkastuneet niin suosittelemme ottamaan yhteyttä kattoasiantuntijaamme ja pyytämään tarjousta korjaustöiden osalta. Samalla asiantuntijamme käyvät lävitse mahdolliset muut vuotoriskejä aiheuttavat kohdat katoltasi. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet useisiin kohteisiin pelkästään kateruuvien ja naulojen vaihtotyöt, jonka avulla katto on ollut käyttökelpoinen seuraavat vuosikaudet.

Päätoimialueemme on Uusimaa.

Pyydä tarjous kohteesi katon korjauksesta!