Kattohuolto ammattitaidoilla

Kattohuollot Uudenmaan alueella - katemateriaalista riippumatta

Katto on rakennuksen tärkein julkisivu, ja se vaatii asianmukaista sekä säännöllisesti toteutettua kattohuoltoa. Toteutamme kiinteistöjen kattohuollot sekä paikkaus- ja korjaustyöt ammattitaitoisesti Uudenmaan alueella katemateriaalista ja kohteen vaativuudesta ja kokoluokasta riippumatta.

Olemme kaikkien kattojen luotettava ammattilainen. Kattomestariemme avulla asiakkaan on mahdollistaa varmistaa katon toimivuus ja täten vaikuttaa koko rakennuksen elinkaareen. Kattohuolto kannattaa jättää asiantuntijan käsiin, jolloin saavutetaan maksimaalinen toimintavarmuus. Katon korjaustyöt, huolto- ja kunnossapitotyöt sekä kuntotarkastusraportin saat helposti ja nopeasti ottamalla yhteyttä meihin.

Pyydä tarjous kattohuollosta kohteellesi!


Kattohuollot toteutetaan ennaltaehkäisevästi

Odottaminen ja viivyttely katon korjauksen ja huoltotöiden osalta voi käydä kalliiksi. Kattohuolto tulisi toteuttaa mieluusti mahdollisimman aikaisin ja ammattitaitoisesti, jotta mahdolliset ongelmakohdat saadaan huollettua asianmukaisesti - ja jottei mahdolliset vuotoriskit pääse pahanlaatuisiksi. Huoltotöiden lykkäämisestä saattaa aiheutua pahimmassa tapauksessa laajoja vaurioita katon ja kiinteistön muille rakenteille. On suositeltavaa, että katolla käytäisiin vähintään kahdesti vuodessa tarkkailemassa katon toimivuutta.


Tarkastuskäynnit kannattaa toteuttaa loppusyksystä ennen lumisateita ja alkukeväästä heti lumien sulamisen jälkeen. Tarkastuskäynnin yhteydessä kannattaa tarkastaa ainakin läpiviennit, kattoturvatuotteiden kiinnitys sekä suorittaa rännien ja vesikourujen puhdistustyöt. Kattokaivollisissa ratkaisuissa on tarkistettava myös kattokaivojen toimivuus säännöllisin väliajoin. Lammikoita ei saisi päästä syntymään katolle, ja varsinkin jäätyessään vesi voi vaurioittaa katon toimivuutta.


Katoilla sijaitsevat läpiviennit ja juuripellit vaativat ajan myötä huolellista tiivistystä. Tiivistäminen on erityisen tärkeää koko katon toimivuuden kannalta. Kattoläpivientien tiivistykset hoidat rakenteisiin tunkeutuvaa kosteutta vastaan kätevästi kauttamme esim. Enkopur -tiivistystuotteiden avulla. Ennaltaehkäisevät kattohuoltotoimenpiteet pidentävät kattosi käyttöikää huomattavasti.


Koko kattoa ei välttämättä tarvitse vaihtaa vuodon vuoksi

Kattohuoltotöiden lisäksi toteutat kätevästi kauttamme katon korjaus- ja paikkaustyöt kattosi ongelmakohdissa mm. Enkopur-tiivistemassalla. Enkopur soveltuu ongelmia aiheuttavien liitoskohtien ja muiden mahdollisten vuotoriskialueiden tiivistykseen. Parhaassa tapauksessa menetelmällä pidennetään katon käyttöikää jopa kymmeniä vuosia, sillä sen tekninen elinikä on 25 vuotta. Kauttamme onnistuu myös muutkin paikkausmenetelmät ja keinot saada ongelmat katoltasi korjatuiksi.


Kattohuollot myös talvisin

Katolle kertyvät lumimassat tulee pudottaa katolta, jotteivat ne pääse vaurioittamaan kattoa ja rakenteita. Hallitsemattomasti katolta putoavat massat aiheuttavat vaaratilanteita rakennuksen ympäristössä sijaitsevalle omaisuudelle sekä hengenvaaran ympäristössä asioiville henkilöille ja lemmikeille. Myös läpivientien kanssa on oltava tarkkana, jottei lumikerrostuma pääse peittoamaan niitä.

Meillä on pitkä kokemus katon lumepudotustöistä, sisältäen useita arvokohteita. Kun lumen määrä katolla huolettaa, niin ota yhteys kattoalan ammattilaiseen – me huolehdimme, että katon ympäristö on turvallinen ja katto toimii asianmukaisesti myös talvisin.

Tilaa paikallinen kattohuollon ammattilainen toteuttamaan kohteesi kattohuolto. Toimimme yli 30 vuoden kokemuksella!

Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntijoiltamme »