Kattoläpiviennit, kattoikkunat ja kattoluukut asennuspalvelulla

Kattoläpiviennit mahdollistavat kiinteistön ilmanvaihtoratkaisut sekä sujuvoittavat sen käytännöllisyyttä.

Toteutamme asennustyöt kattoläpivienneille kaikille kattotyypeille ja -materiaaleille.

Yleisimpiä läpivientejä tämän hetken kiinteistöissä ovat kotimaisen tuotevalmistajan kehittämät Vilpe -läpiviennit, joiden avulla mahdollistetaan asunnon asianmukainen ilmanvaihto, tai vaikkapa vesikaton alla sijaitsevan välipohjan tuuletuksen - parantaen sekä asukkaiden että kiinteistön hyvinvointia. Valikoimastamme löytyy oikeat tuotteet, joita katollasi tarvitaan.

Pyydä asintuntijamme paikan päälle, saat tilannekatsauksen nykyisen tuotteesi kunnosta. Kartoituskäynnin pohjalta annamme tarjouksemme kohteen töiden ja tarvittavien tuotteiden osalta

Asennuspalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella koko Uudenmaan alueella:

Vilpe Huippuimurit

Vilpe Tuuletusputket

Vilpe Poistoputket

Vilpe Harja- ja alipainetuulettimet

 

Pyydä tarjous tuotteista ja huolto-/asennuspalvelusta!

Kattoluukku, sekä muut tuotteet jotka toimintansa kannalta vaativat vesikaton sekä aluskatteen "puhkaiseminen".

Läpivientejä ei ole suositeltavaa toteuttaa omatoimisesti, ellet ole alan ammattilainen - sillä niihin liittyy aina vuotoriskejä. Työn toteutus vaatii ammattitaitoisen asennuksen sekä pitkän kokemuksen ja toimivat työvälineet kattotöiden osalta.

Kattovalokuput

Kattoikkunat

Tarkastus- ja kattoluukut

Pyydä tarjous kattoikkunoiden ja kattoluukkujen asennuspalvelusta!

Kattoikkunat, kattoluukut ja katon tarkastusluukut

Kauttamme saat myös katon tarkistusluukut, kattoluukut sekä kattoikkunat. Teemme kaikki tarvittavat muutostyöt vesikatteeseen, ja asennamme kattoikkunat (esim. Velux -kattoikkunat ja kattokuput) valmiiksi paikoilleen. Kattoluukut ja katon tarkastusluukut ovat saatavana suoraan vakiomittaisina tuotevalmistajilta, tai tarvittaessa ne toteutetaan kuhunkin kohteeseen räätälöitynä kohteen mittojen mukaisesti.

Yli 30 vuoden kokemuksen tuoma ammattitaito ja sen tuoma varmuus kattotöistä takaavat työn laadun ja vesikatteen tiiviyden asennustöiden jälkeen. Asennamme katon läpiviennit, kattoikkunat ja kattoluukut koko Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Kysy lisää ja pyydä tarjous kattoasiantuntijoiltamme!

Vilpe -läpivienneillä tuuletus ja ilmanvaihto kuntoon

Huippuimureilla pystymme toteuttamaan kiinteistöjen ilmanvaihdoratkaisut, tai se voidaan asettaa liesituulettimen yhteyteen. Meillä on pitkä kokemus huippuimureiden asentamisista katoille.

Ilmanvaihdon poistoputkilla saadaan poistettua poistoilma ulos kiinteistöstä. Poistoilma johdetaan kiinteistön sisältä kätevästi suoraan ulos vesikaton kautta.

Tuuletusputkilla hoidetaan viemärin tuuletus ulos rakennuksesta. Ilma pääsee virtaamaan kätevästi katon kautta ulos, jolloin vältytään epämiellyttäviltä hajuhaitoilta. Tuuletusputkilla pystytään tämän lisäksi toteuttamaan myös välikaton ja ullakon ilmankierto, jolloin kattorakenteet pysyvät kuivana ja kunnossa.

Pyydä tarjous!