Kaikki katon läpiviennit kauttamme kätevästi

Vilpe -läpiviennit, kattoikkunat, kattoluukut ja juurikartiot katolle kokemuksella. 

Uudenmaan Peltityö Oy:ltä saat kaikki katolle asennettavat läpiviennit. Toimitamme tarvittavat tuotteet suoraan kohteeseen ja asennamme esimerkiksi ilmanvaihdon- ja liesituulettimien huippuimurit, poistoputket, alipainetuulettimet, kattoluukut ja kattoikkunat kaikille katoille. Valikoimasta löytyy oikeat tuotteet myös ilmanvaihtokoneiden poistoilman katon läpivienteihin.

Kaikki katon läpiviennit, huippuimurit, kattoikkunat ja kattoluukut asennetaan paikoilleen ammattiasentajiemme toimesta.

Pyydä tarjous kattosi läpivienneistä »


Vilpe -läpivienneillä tuuletus ja ilmanvaihto kuntoon

Huippuimureilla pystymme toteuttamaan kiinteistöjen ilmanvaihdoratkaisut, tai se voidaan asettaa liesituulettimen yhteyteen. Meillä on pitkä kokemus huippuimureiden asentamisista katoille.

Ilmanvaihdon poistoputkilla saadaan poistettua poistoilma ulos kiinteistöstä. Poistoilma johdetaan kiinteistön sisältä kätevästi suoraan ulos vesikaton kautta.

Tuuletusputkilla hoidetaan viemärin tuuletus ulos rakennuksesta. Ilma pääsee virtaamaan kätevästi katon kautta ulos, jolloin vältytään epämiellyttäviltä hajuhaitoilta. Tuuletusputkilla pystytään tämän lisäksi toteuttamaan myös välikaton ja ullakon ilmankierto, jolloin kattorakenteet pysyvät kuivana ja kunnossa.


Kattoikkunat, kattoluukut ja tarkastusluukut

Kauttamme saat myös katon tarkistusluukut, kattoluukut sekä kattoikkunat. Teemme kaikki tarvittavat muutostyöt vesikatteeseen, ja asennamme kattoikkunat (esim. Velux -kattoikkunat ja kattokuput) valmiiksi paikoilleen. Kattoluukut ja katon tarkastusluukut ovat saatavana suoraan vakiomittaisina tuotevalmistajilta, tai tarvittaessa ne toteutetaan kuhunkin kohteeseen räätälöitynä kohteen mittojen mukaisesti.

Yli 30 vuoden kokemuksen tuoma ammattitaito ja sen tuoma varmuus kattotöistä takaavat työn laadun ja vesikatteen tiiviyden asennustöiden jälkeen. Asennamme katon läpiviennit, kattoikkunat ja kattoluukut koko Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Kysy lisää ja pyydä tarjous kattoasiantuntijoiltamme!

Pyydä tarjous piipun pellityksestä!