Uudenmaan Peltityö Oy

Kattotöihin erikoistunut paikallinen peltisepänliike. Perheyritys yli 30 vuoden kokemuksella.

Olemme Uudenmaan alueella toimiva kattotöihin erikoistunut peltisepänliike. Kattavan kokemuksen myötä olemme erittäin luotettava, sekä ammattitaidolla ja ammattiylpeydellä asiakkaitaan palveleva ja alallamme yleisesti arvostettu toimija.

Palvelemme projektin koosta riippumatta yksityishenkilöitä ja yrityksiä, taloyhtiöitä, ammattirakentajia, isännöitsijöitä ja kiinteistöhuoltajia sekä kuntia.

 

Ota yhteyttä, tai jätä tarjouspyyntö »

Yritystoimintamme jatkuu valmiuslain aikana

23.03.2020

Suosittelemme hoitamaan viestinnän digitaalisia kanavia ja etäyhteyksiä pitkin.

Koronavirusepidemian aiheuttamat muutokset vaikuttavat nyt myös Suomessa. Määräykset vaikuttavat usealla tavalla kaikkiin, myös yritystoimintamme arkeen.

Tällä hetkellä toimitukset tapahtuvat sovituissa aikataulussa ja pyrimme palvelemaan normaaliisti asiakkaitamme vallitevien poikkeuksellisten olosuhteiden ajan. Kunnioitamme asetettuja määräyksiä ja toteutamme vaadittavat erityisjärjestelyt, jotta kaikki pysyisivät terveinä.

Korona-viruksen leviämisen vuoksi perumme osallistumisemme rakennusmessuille ja muihin julkisiin tapahtumiin näytteilleasettajina. Suunniteltujen messujen osalta alustavan tiedon mukaan tapahtumia tullaan siirtämään ensi vuodelle.

Pysytään yhdessä turvallisesti!