Uudenmaan Peltityö Oy

Kattotöihin erikoistunut paikallinen peltisepänliike. Perheyritys yli 30 vuoden kokemuksella.

Olemme Uudenmaan alueella toimiva kattotöihin erikoistunut peltisepänliike. Kattavan kokemuksen myötä olemme erittäin luotettava, sekä ammattitaidolla ja ammattiylpeydellä asiakkaitaan palveleva ja alallamme yleisesti arvostettu toimija.

Palvelemme projektin koosta riippumatta yksityishenkilöitä ja yrityksiä, taloyhtiöitä, ammattirakentajia, isännöitsijöitä ja kiinteistöhuoltajia sekä kuntia.

 

Ota yhteyttä, tai jätä tarjouspyyntö »

Tavataan FinnBuild -messuilla lokakuussa

29.09.2016

Yrityksemme osallistuu Suomen suurimpaan rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtumaan lokakuussa 2016. Perinteikäis FinnBuild järjestetään (12.-14.10.2016) jo 21. kerran Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on maksuton ja tarjoaa mielenkiintoisia ratkaisuja ja tuotelanseerauksia myös kattotöiden osalta.

Edustajamme konsultoivat tapahtumassa kaikissa mm. räystäs- ja kattotöihin liittyvissä kysymyksissä, lisäksi mahdollisuus tutustua tarkemmin konesaumakattoihin, vesikouruihin ja kattoprofiileihin. Tule vierailemaan messuständillämme, osastolla 6K67. Luvassa arvokkaita vinkkejä ja arvokkaita messualennuksia, joten älä missaa tätä!